
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
Maslaca Maslac | |||
Brašna Brašno |
Zalogajčići s maslinama i inćunima
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
1:00
sati
(0)
Priprema
Filete inćuna ocijediti od ulja i krupno nasjeckati. Masline ocijediti od tekućine, osušiti i krupno nasjeckati. U posudi povezati maslac, brašno, ribani sir, začine i prethodno narezane inćune i masline u čvrsto tijesto. Tijesto zamotati u kuhinjsku foliju i ostaviti da se hladi cca 20 minuta.
Potom tijesto tanko izvaljati i razeti na trake širine cca 5 cm. Trake zatim rezati na trokute.
Posložiti trokute na papir za pečenje. Peći na 200°C 8-10 minuta, dok ne dobije zlatno žutu boju. Ohladiti i posuti krupnom morskom soli prije posluživanja.