Zapečeni mesni sir s porilukom i slatkim senfom

Zapečeni mesni sir s porilukom i slatkim senfom image
Težina pripreme Lagano
Priprema 0 min
Kuhanje 30 min

Sastojci

4 porcije
    • 2   kom poriluka
    • 250   g kisela vrhnja
    • 3   žličice senfa slatki
    •   papra po želji
    •   soli po želji
    •   suncokretova ulja po želji
    • 400   g mesni sir

Priprema

    Priprema:

    Poriluk očistiti i narezati na kolutove. Pržiti u vrućem ulju cca 3 minute te začiniti solju i paprom. Pomiješati kiselo vrhnje i slatki senf.

    Mesni sir staviti na 2 komada papira za pečenje. Preko njega staviti poriluk i smjesu od vrhnja i senfa. Peći u pećnici prethodno zagrijanoj na 175°C, oko 15 minuta.

    Poslužiti sa svježim crnim kruhom.