Više za vas!
Zapečeni mesni sir s porilukom i slatkim senfom

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

2 kom kom Poriluka Poriluk
250 g g Kisela vrhnja Kiselo vrhnje
3 žličice žličica Senfa Senf
(slatki)
Papra Papar
(po želji)
Soli Sol
(po želji)
Suncokretova ulja Suncokretovo ulje
(po želji)
400 g g Mesni sir Mesni sir

Zapečeni mesni sir s porilukom i slatkim senfom

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

30 min
(2)

Priprema

Priprema:

Poriluk očistiti i narezati na kolutove. Pržiti u vrućem ulju cca 3 minute te začiniti solju i paprom. Pomiješati kiselo vrhnje i slatki senf.

Mesni sir staviti na 2 komada papira za pečenje. Preko njega staviti poriluk i smjesu od vrhnja i senfa. Peći u pećnici prethodno zagrijanoj na 175°C, oko 15 minuta.

Poslužiti sa svježim crnim kruhom.