
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
2 kom kom | Poriluka Poriluk | ||
250 g g | Kisela vrhnja Kiselo vrhnje | ||
3 žličice žličica | Senfa
Senf (slatki) | ||
Papra
Papar (po želji) | |||
Soli
Sol (po želji) | |||
Suncokretova ulja
Suncokretovo ulje (po želji) | |||
400 g g | Mesni sir Mesni sir |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listZapečeni mesni sir s porilukom i slatkim senfom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Poriluk očistiti i narezati na kolutove. Pržiti u vrućem ulju cca 3 minute te začiniti solju i paprom. Pomiješati kiselo vrhnje i slatki senf.
Mesni sir staviti na 2 komada papira za pečenje. Preko njega staviti poriluk i smjesu od vrhnja i senfa. Peći u pećnici prethodno zagrijanoj na 175°C, oko 15 minuta.
Poslužiti sa svježim crnim kruhom.