
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
4 kom kom | Svinjska carska mesa Svinjsko carsko meso | |
Papra
Papar (po želji) | ||
Soli
Sol (po želji) | ||
1 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | |
Suncokretova ulja
Suncokretovo ulje (po želji) | ||
3 žlice žlica | Milerama Mileram | |
4 kom kom | Krumpira Krumpir | |
3 žlice žlica | Kisela vrhnja Kiselo vrhnje | |
Crvene paprike
Crvena paprika (po želji) | ||
1 kom kom | Mladoga luka
Mladi luk (zeleni dio) | |
50 g g | Slanina
Slanina (sitno rezano) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCarsko meso i punjeni krumpir by Uvijek gladna
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema mesa:
Meso marinirajte nekoliko sati, pecite kratko na roštilju.
Priprema punjenog ličkog krumpira:
Krumpir operite, i neoguljen stavite kuhati u slanu vodu. Kuhajte ga 10 minuta, zatim omotajte u foliju i pecite pola sata na 200 °C. Dok se krumpir peče pomiješajte sir, vrhnje, sol, papar, papriku i sitno sjeckani češnjak. Špek prepecite na suhoj tavi, mladi luk narežite. Pečeni krumpir prerežite po sredini, napunite sirom i vrhnjem, dodajte čips od špeka i luk.