Više za vas!
Carsko meso i punjeni krumpir by Uvijek gladna

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

4 kom kom Svinjska carska mesa Svinjsko carsko meso
Papra Papar
(po želji)
Soli Sol
(po želji)
1 režnja režanj Češnjaka Češnjak
Suncokretova ulja Suncokretovo ulje
(po želji)
3 žlice žlica Milerama Mileram
4 kom kom Krumpira Krumpir
3 žlice žlica Kisela vrhnja Kiselo vrhnje
Crvene paprike Crvena paprika
(po želji)
1 kom kom Mladoga luka Mladi luk
(zeleni dio)
50 g g Slanina Slanina
(sitno rezano)

Carsko meso i punjeni krumpir by Uvijek gladna

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

45 min
(15)

Priprema

Priprema mesa:

Meso marinirajte nekoliko sati, pecite kratko na roštilju.

Priprema punjenog ličkog krumpira:

Krumpir operite, i neoguljen stavite kuhati u slanu vodu. Kuhajte ga 10 minuta, zatim omotajte u foliju i pecite pola sata na 200 °C. Dok se krumpir peče pomiješajte sir, vrhnje, sol, papar, papriku i sitno sjeckani češnjak. Špek prepecite na suhoj tavi, mladi luk narežite. Pečeni krumpir prerežite po sredini, napunite sirom i vrhnjem, dodajte čips od špeka i luk.