
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
75 g g | Kiseli krastavac Kiseli krastavac | |
1 žlice žlica | Kapara Kapari | |
0,5 stručka stručak | Vlasca Vlasac | |
50 g g | Jogurta Jogurt | |
Soli
Sol (po želji) | ||
Papra
Papar (po želji) | ||
Šećera
Šećer (po želji) | ||
4 kom kom | Hrenovki Hrenovka | |
4 kom kom | Peciva za hot dog Pecivo za hot dog | |
40 g g | Senfa Senf | |
40 g g | Kečapa Kečap | |
40 g g | Luka Luk |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDanski hotdog
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Kisele krastavce ocijediti. 30 g narezati na sitne kockice, ostatak na tanke ploškice. Kapare ocijediti i nasjeckati. Vrhove vlasca otrgati i nasjeckati. Pomiješati s kaparama, kockicama kiselih krastavaca, majonezom i jogurtom. Dodati sol, papar i šećer.
Hrenove podgrijati u vrućoj vodi. Žemlje prepoloviti i kratko prepeći. Po jednu stranu premazati gorušicom, tj. kečapom. Hrenovke ocijediti, staviti na donje polovice. Raspodijeliti po tome majonezu sa začinima, nadjenuti ploškama kiselih krastavaca i prženim lukom i preklopiti gornjom stranom žemlje.
Savjet: Hotdog se u Danskoj tradicionalnom priprema s crveno obojenom hrenovkom poznatom kao Pölser.