
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
75 g g | Kiseli krastavac Kiseli krastavac | ||
1 žlice žlica | Kapara Kapari | ||
0,5 stručka stručak | Vlasca Vlasac | ||
50 g g | Jogurta Jogurt | ||
Soli
Sol (po želji) | |||
Papra
Papar (po želji) | |||
Šećera
Šećer (po želji) | |||
4 kom kom | Hrenovki Hrenovka | ||
4 kom kom | Peciva za hot dog Pecivo za hot dog | ||
40 g g | Senfa Senf | ||
40 g g | Kečapa Kečap | ||
40 g g | Luka Luk |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listDanski hotdog
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Kisele krastavce ocijediti. 30 g narezati na sitne kockice, ostatak na tanke ploškice. Kapare ocijediti i nasjeckati. Vrhove vlasca otrgati i nasjeckati. Pomiješati s kaparama, kockicama kiselih krastavaca, majonezom i jogurtom. Dodati sol, papar i šećer.
Hrenove podgrijati u vrućoj vodi. Žemlje prepoloviti i kratko prepeći. Po jednu stranu premazati gorušicom, tj. kečapom. Hrenovke ocijediti, staviti na donje polovice. Raspodijeliti po tome majonezu sa začinima, nadjenuti ploškama kiselih krastavaca i prženim lukom i preklopiti gornjom stranom žemlje.
Savjet: Hotdog se u Danskoj tradicionalnom priprema s crveno obojenom hrenovkom poznatom kao Pölser.