
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
4 kom kom | Rajčice Rajčica | ||
200 g g | Gljive Gljiva | ||
100 g g | Slanina Slanina | ||
8 kom kom | Kobasice za pečenje Kobasica za pečenje | ||
3 - 4 žlice žlica | Maslaca Maslac | ||
2 režnja režanj | Tosta Tost | ||
4 kom kom | Jaja Jaje | ||
Soli
Sol (po želji) | |||
Kečapa
Kečap (za posluživanje) | |||
Papra
Papar (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listEngleski doručak
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Rajčice i šampinjone očistiti. Rajčice prepoloviti.
Slaninu zapeći u dvije tave. Dodati kobasice, gljive i rajčice te slaninu peći sa svih strana oko 5-8 minuta. Staviti na pladanj i ostaviti da stoji u prethodno zagrijanoj pećnici na temperaturi od 75°C.
1-2 žlice maslaca otopiti u tavi. Kriške tosta podijeliti na trokute i peći sa svake strane u vrućem maslacu 1/2-1 min. Također staviti na toplo. Zagrijati u tavi preostali maslac. Na maslacu ispeći jaja na oko; okrenuti po želji. Posoliti i popapriti i poslužiti sa sastojcima koji su stavljeni na toplo. Poslužiti s kečapom.
Savjet: Poslužite k tome prepečeniji tost.