
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
4 kom kom | Rajčice Rajčica | |
200 g g | Gljive Gljiva | |
100 g g | Slanina Slanina | |
8 kom kom | Kobasice za pečenje Kobasica za pečenje | |
3 - 4 žlice žlica | Maslaca Maslac | |
2 režnja režanj | Tosta Tost | |
4 kom kom | Jaja Jaje | |
Soli
Sol (po želji) | ||
Kečapa
Kečap (za posluživanje) | ||
Papra
Papar (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEngleski doručak
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Rajčice i šampinjone očistiti. Rajčice prepoloviti.
Slaninu zapeći u dvije tave. Dodati kobasice, gljive i rajčice te slaninu peći sa svih strana oko 5-8 minuta. Staviti na pladanj i ostaviti da stoji u prethodno zagrijanoj pećnici na temperaturi od 75°C.
1-2 žlice maslaca otopiti u tavi. Kriške tosta podijeliti na trokute i peći sa svake strane u vrućem maslacu 1/2-1 min. Također staviti na toplo. Zagrijati u tavi preostali maslac. Na maslacu ispeći jaja na oko; okrenuti po želji. Posoliti i popapriti i poslužiti sa sastojcima koji su stavljeni na toplo. Poslužiti s kečapom.
Savjet: Poslužite k tome prepečeniji tost.