Više za vas!
Engleski doručak

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

4 kom kom Rajčice Rajčica
200 g g Gljive Gljiva
100 g g Slanina Slanina
8 kom kom Kobasice za pečenje Kobasica za pečenje
3 - 4 žlice žlica Maslaca Maslac
2 režnja režanj Tosta Tost
4 kom kom Jaja Jaje
Soli Sol
(po želji)
Kečapa Kečap
(za posluživanje)
Papra Papar
(po želji)

Engleski doručak

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

25 min
(2)

Priprema

Priprema:

Rajčice i šampinjone očistiti. Rajčice prepoloviti.

Slaninu zapeći u dvije tave. Dodati kobasice, gljive i rajčice te slaninu peći sa svih strana oko 5-8 minuta. Staviti na pladanj i ostaviti da stoji u prethodno zagrijanoj pećnici na temperaturi od 75°C.

1-2 žlice maslaca otopiti u tavi. Kriške tosta podijeliti na trokute i peći sa svake strane u vrućem maslacu 1/2-1 min. Također staviti na toplo. Zagrijati u tavi preostali maslac. Na maslacu ispeći jaja na oko; okrenuti po želji. Posoliti i popapriti i poslužiti sa sastojcima koji su stavljeni na toplo. Poslužiti s kečapom.

Savjet: Poslužite k tome prepečeniji tost.