Više za vas!
Grčka salata s  dimljenom tunjevinom

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

3 Rajčice Rajčica
(svježe)
1 Krastavca Krastavac
0,5 Paprike Paprika
200 g g Feta sira Feta sir
1 režnja režanj Češnjaka Češnjak
10 kom kom Crnih maslina Crna maslina
Papra Papar
(po želji)
Soli Sol
(po želji)
1 žličice žličica Bosiljka Bosiljak
1 žličice žličica Peršina Peršin
2 konzerve konzerva Dimljena tunjevina Dimljena tunjevina
200 g g Grčka jogurta Grčki jogurt

Grčka salata s dimljenom tunjevinom

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

60 min
(0)

Priprema

Dimljenu tunu ocijediti od ulja. Nasjeckati papriku, masline i rajčicu na manje kockice. Feta sir narezati na kockice. Iz krastavca odstraniti sjemenke pa ga nasjeckati na kockice. Navedene sastojke promiješati u zdjeli te začiniti solju, paprom, peršinom, bosiljkom te limunovim sokom. Zatim dodati grčki jogurt te promiješati kako bi se sve povezalo.

Salatu je, prije posluživanja, najbolje sat do dva hladiti u hladnjaku.