
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
3 | Rajčice
Rajčica (svježe) | |
1 | Krastavca Krastavac | |
0,5 | Paprike Paprika | |
200 g g | Feta sira Feta sir | |
1 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | |
10 kom kom | Crnih maslina Crna maslina | |
Papra
Papar (po želji) | ||
Soli
Sol (po želji) | ||
1 žličice žličica | Bosiljka Bosiljak | |
1 žličice žličica | Peršina Peršin | |
2 konzerve konzerva | Dimljena tunjevina Dimljena tunjevina | |
200 g g | Grčka jogurta Grčki jogurt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrčka salata s dimljenom tunjevinom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Dimljenu tunu ocijediti od ulja. Nasjeckati papriku, masline i rajčicu na manje kockice. Feta sir narezati na kockice. Iz krastavca odstraniti sjemenke pa ga nasjeckati na kockice. Navedene sastojke promiješati u zdjeli te začiniti solju, paprom, peršinom, bosiljkom te limunovim sokom. Zatim dodati grčki jogurt te promiješati kako bi se sve povezalo.
Salatu je, prije posluživanja, najbolje sat do dva hladiti u hladnjaku.