
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
Crvene paprike Crvena paprika | |||
4 kom kom | Crvene paprike Crvena paprika | ||
2 kom kom | Mladoga luka Mladi luk | ||
200 g g | Sirnog namaza Sirni namaz | ||
Soli
Sol (po želji) | |||
Papra
Papar (po želji) | |||
1 žličice žličica | Ljute paprike Ljuta paprika | ||
12 kom kom | Kobasice za pečenje Kobasica za pečenje | ||
300 g g | Slanina Slanina |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKobasice s crvenim rog paprikama
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Paprike očistiti od sjemenki, oprati i po dužini razrezati na tri dijela. Mladi luk oprati, nasjeckati i pomiješati sa sirnim namazom. Začiniti solju, paprom i mljevenom paprikom. Svaki komad paprike namazati žlicom smjese. Kobasice sa svih strana peći na vrućem roštilju 4-6 minuta.
Kad se malo ohlade, svaku kobasicu staviti na komad paprike, zamotati kriškom špeka i peći na vrućem roštilju još 5 minuta.
Preporuka za vino uz jelo:WINEMAKERS OF CROATIA, Teran kvalitetno vino 2016