Kobasice s crvenim rog paprikama

Kobasice s crvenim rog paprikama image
Težina pripreme Lagano
Priprema 0 min
Kuhanje 40 min

Sastojci

4 osoba
    •   crvene paprike
    • 4   kom crvene paprike
    • 2   kom mladoga luka
    • 200   g sirnog namaza
    •   soli po želji
    •   papra po želji
    • 1   žličica ljuta paprika
    • 12   kom kobasice za pečenje
    • 300   g slanine

Priprema

    Priprema:

    Paprike očistiti od sjemenki, oprati i po dužini razrezati na tri dijela. Mladi luk oprati, nasjeckati i pomiješati sa sirnim namazom. Začiniti solju, paprom i mljevenom paprikom. Svaki komad paprike namazati žlicom smjese. Kobasice sa svih strana peći na vrućem roštilju 4-6 minuta.

    Kad se malo ohlade, svaku kobasicu staviti na komad paprike, zamotati kriškom špeka i peći na vrućem roštilju još 5 minuta.

    Preporuka za vino uz jelo:WINEMAKERS OF CROATIA, Teran kvalitetno vino 2016