Više za vas!
Kobasice s crvenim rog paprikama

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

Crvene paprike Crvena paprika
4 kom kom Crvene paprike Crvena paprika
2 kom kom Mladoga luka Mladi luk
200 g g Sirnog namaza Sirni namaz
Soli Sol
(po želji)
Papra Papar
(po želji)
1 žličice žličica Ljute paprike Ljuta paprika
12 kom kom Kobasice za pečenje Kobasica za pečenje
300 g g Slanina Slanina

Kobasice s crvenim rog paprikama

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

40 min
(14)

Priprema

Priprema:

Paprike očistiti od sjemenki, oprati i po dužini razrezati na tri dijela. Mladi luk oprati, nasjeckati i pomiješati sa sirnim namazom. Začiniti solju, paprom i mljevenom paprikom. Svaki komad paprike namazati žlicom smjese. Kobasice sa svih strana peći na vrućem roštilju 4-6 minuta.

Kad se malo ohlade, svaku kobasicu staviti na komad paprike, zamotati kriškom špeka i peći na vrućem roštilju još 5 minuta.

Preporuka za vino uz jelo:WINEMAKERS OF CROATIA, Teran kvalitetno vino 2016