Priprema:
Kobasice s crvenim rog paprikama
Sastojci
4
osoba
-
- crvene paprike
- 4 kom crvene paprike
- 2 kom mladoga luka
- 200 g sirnog namaza
- soli po želji
- papra po želji
- 1 žličica ljuta paprika
- 12 kom kobasice za pečenje
- 300 g slanine
Priprema
Paprike očistiti od sjemenki, oprati i po dužini razrezati na tri dijela. Mladi luk oprati, nasjeckati i pomiješati sa sirnim namazom. Začiniti solju, paprom i mljevenom paprikom. Svaki komad paprike namazati žlicom smjese. Kobasice sa svih strana peći na vrućem roštilju 4-6 minuta.
Kad se malo ohlade, svaku kobasicu staviti na komad paprike, zamotati kriškom špeka i peći na vrućem roštilju još 5 minuta.
Preporuka za vino uz jelo:WINEMAKERS OF CROATIA, Teran kvalitetno vino 2016