
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
4 kom kom | Jabuke Jabuka | ||
3 kom kom | Jaja Jaje | ||
150 ml ml | Bademovog mlijeka Bademovo mlijeko | ||
100 g g | Maka Mak | ||
4 žlice žlica | Badema
Badem (mljeveni) | ||
2 žlice žlica | Cvjetnoga meda Cvjetni med | ||
1 žličice žličica | Praška za pecivo Prašak za pecivo |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKolač od maka i jabuka bez šećera i brašna
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Jabuke naribajte i iz njih dobro istisnite vodu kako kolač ne bi bio premekan.
Pećnicu zagrijte na 170 stupnjeva, a pleh za pečenje obložite papirom.U jednoj zdjeli jaja istucite s medom i bademovim mlijekom, a u drugoj pomiješajte mljeveni mak, bademe i prašak za pecivo.
Dodajte naribane jabuke, sjedinite sastojke te smjesu izlijte u pleh za pečenje. Kolač od maka pecite oko 35 min.
Kada se kolač spekao možete preko njega preliti preljev od bijele čokolade.