Više za vas!
Kolač od maka i jabuka bez šećera i brašna

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

4 kom kom Jabuke Jabuka
3 kom kom Jaja Jaje
150 ml ml Bademovog mlijeka Bademovo mlijeko
100 g g Maka Mak
4 žlice žlica Badema Badem
(mljeveni)
2 žlice žlica Cvjetnoga meda Cvjetni med
1 žličice žličica Praška za pecivo Prašak za pecivo

Kolač od maka i jabuka bez šećera i brašna

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

35 min
(148)

Priprema

Priprema:

Jabuke naribajte i iz njih dobro istisnite vodu kako kolač ne bi bio premekan.

Pećnicu zagrijte na 170 stupnjeva, a pleh za pečenje obložite papirom.U jednoj zdjeli jaja istucite s medom i bademovim mlijekom, a u drugoj pomiješajte mljeveni mak, bademe i prašak za pecivo.

Dodajte naribane jabuke, sjedinite sastojke te smjesu izlijte u pleh za pečenje. Kolač od maka pecite oko 35 min.

Kada se kolač spekao možete preko njega preliti preljev od bijele čokolade.

Tagovi

Deserti