Njoki u umaku od špinata i sira

Njoki u umaku od špinata i sira image
Težina pripreme Lagano
Priprema 0 min
Kuhanje 30 min

Sastojci

4 osoba
    • 500   g njoka iz hladnjaka
    • 600   g špinata
    • 1,5   glavice luka
    • 1,5   češnja češnjaka
    • 75   g topljena sira 3 trokuta
    •   mlijeka
    •   maslaca
    •   soli po želji
    •   papra po želji

Priprema

    Priprema: U velikoj tavi rastopite maslac na srednje jakoj vatri. Dodajte nasjeckani luk i češnjak te sve zajedno kratko pržite. Nakon 1 minute dodajte njoke i pržite ih 3 minute. Ulijte mlijeko tako da prekrijete dno tave. Dodajte topljivi sir i špinat te sve zajedno kratko kuhajte dok se sastojci ne povežu. Po želji dodajte soli i papra.