
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
500 g g | Njoka
Njoki (iz hladnjaka) | ||
600 g g | Špinata Špinat | ||
1,5 glavice glavica | Luka Luk | ||
1,5 češnja češanj | Češnjaka Češnjak | ||
75 g g | Topljena sira
Topljeni sir (3 trokuta) | ||
Mlijeka Mlijeko | |||
Maslaca Maslac | |||
Soli
Sol (po želji) | |||
Papra
Papar (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listNjoki u umaku od špinata i sira
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema: U velikoj tavi rastopite maslac na srednje jakoj vatri. Dodajte nasjeckani luk i češnjak te sve zajedno kratko pržite. Nakon 1 minute dodajte njoke i pržite ih 3 minute. Ulijte mlijeko tako da prekrijete dno tave. Dodajte topljivi sir i špinat te sve zajedno kratko kuhajte dok se sastojci ne povežu. Po želji dodajte soli i papra.