
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
200 g g | Palente Palenta | |
800 g g | Orade
Orada (2 kom) | |
150 g g | Komorača
Komorač (korijen) | |
100 g g | Cherry rajčice Cherry rajčica | |
50 g g | Maslaca Maslac | |
100 g g | Mladoga luka Mladi luk | |
50 ml ml | Maslinova ulja Maslinovo ulje | |
Soli
Sol (po želji) | ||
Papra
Papar (po želji) | ||
Ružmarina
Ružmarin (po želji) | ||
200 g g | Pastrnjaka Pastrnjak |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOrada s palentom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Orade odkoštiti, od kostiju skuhati temeljac. Skuhati palentu u omjeru 4/1 u blago posoljenoj vodi, dodati 50g maslaca u palentu pri kraju kuhanja. Na zagrijano ulje položiti filete orada, sjeckano povrće, podliti vinom i dodati malo maslaca. Čim vino ishlapi podliti temeljcem, kuhati 10min podlijevajući filete. Pastrnjak narezati na najtanje ploške te ispržiti na 140°c dok ne postanu hrskavi.