Pečeni camembert na podlozi od breskve

Pečeni camembert na podlozi od breskve image
Težina pripreme Lagano
Priprema 0 min
Kuhanje 15 min

Sastojci

4 porcije
    • 2   žlice brašna
    • 1   kom jaje
    •   papra po želji
    • 500   kg camembert sira
    • 1   konzerva breskva
    • 2   - 3   žlice maslaca
    •   peršina za ukrašavanje
    • 200   g brusnice
    • 60   g brašna za paniranje

Priprema

    Priprema:

    Staviti brašno u duboki tanjur i lagano popapriti. U drugom dubokom tanjuru lagano umutiti jaje. Brašno za paniranje također staviti u duboki tanjur. Sir prepoloviti, prvo uvaljati u brašno, potom u jaje, a na kraju u brašno za paniranje. Peći s obje strane na vrućem maslacu u neprijanjajućoj tavi na slaboj vatri poklopljeno oko 10 minuta.

    U međuvremenu ocijediti breskve, polovice narezati na tanke ploškice i obložiti breskvama 4 tanjura. Po tome složiti sir i brusnice i ukrasiti peršinom.