
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
2 žlice žlica | Brašna Brašno | ||
1 kom kom | Jaja Jaje | ||
Papra
Papar (po želji) | |||
500 kg kg | Camembert sira Camembert sir | ||
1 konzerve konzerva | Breskvi Breskva | ||
2 - 3 žlice žlica | Maslaca Maslac | ||
Peršina
Peršin (za ukrašavanje) | |||
200 g g | Brusnice Brusnica | ||
60 g g | Brašna
Brašno (za paniranje) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPečeni camembert na podlozi od breskve
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Staviti brašno u duboki tanjur i lagano popapriti. U drugom dubokom tanjuru lagano umutiti jaje. Brašno za paniranje također staviti u duboki tanjur. Sir prepoloviti, prvo uvaljati u brašno, potom u jaje, a na kraju u brašno za paniranje. Peći s obje strane na vrućem maslacu u neprijanjajućoj tavi na slaboj vatri poklopljeno oko 10 minuta.
U međuvremenu ocijediti breskve, polovice narezati na tanke ploškice i obložiti breskvama 4 tanjura. Po tome složiti sir i brusnice i ukrasiti peršinom.