Priprema
Priprema
S jednenarančestaremo koru. Stavljamo ju u manju zdjelicu, dodamo balzamski ocat, senf Dijon i med. Sve skupa miješamo pjenjačom, postupno dodajući maslinovo ulje. Začinjavamo po želji solju i paprom.
Pećnicu zagrijemo do 200 stupnjeva. Repu natrljamo s malo maslinovog ulja, solimo i paprimo. Svaku cikluzamotamo u aluminijsku foliju i stavimo na rešetku pećnice. Pečemo oko 60-70 minuta. Vadimo, odmatamo foliju i stavljamo da se hladi otprilike 30 minuta. Kada se cikle ohlade, ogulimo ih i narežemo na ploške debljine oko 0,5 cm. Začinimo solju i paprom.
U međuvremenu pripremimo naranče, odstranjujući koru, te pulpu. Orahe sjeckamo.
Serviranje
Špinatstavljamo u zdjelu. Močimo ga s malo pripremljenog umaka, miješamo i prenosimo na tanjure. U zdjelu, u kojoj je bio špinat stavljamo narezanu ciklu, također močimo s malo umaka, miješamo i stavljamo na špinat. Na vrh stavljamo dijelove naranči, izmrvljeni sir feta, te orahe. Gore nalijemo i preostali umak.