
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
3 kom kom | Krumpira Krumpir | ||
400 g g | Pilećih prsa Pileća prsa | ||
3 kom kom | Jaja Jaje | ||
1 kom kom | Salate Salata | ||
150 g g | Oraha Orah | ||
1 kom kom | Ljubičasti luk Ljubičasti luk | ||
1 žličice žličica | Senfa Senf | ||
6 žličice žličica | Maslinova ulja Maslinovo ulje | ||
Cvjetnoga meda
Cvjetni med (po želji) | |||
Soli
Sol (po želji) | |||
1 svežnja svežanj | Vlasca Vlasac | ||
Papra
Papar (po želji) | |||
1 kom kom | Rajčice Rajčica | ||
4 žličice žličica | Limunovog soka Limunov sok |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata s pečenom piletinom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema
Krumpir skuhamo s korom, ogulimo, narežemo u kockice. Jaja kuhamo dok postanu tvrda, narežemo u polumjesece.Salatuočistimo od vanjskog lišća i potrgamo na komade. Luk narežemo na listiće.
Pečeno pile narežemo na kockice na štapiće. Sve sastojke stavimo u zdjelu, dodamo smrvljene orahe.U maloj posudici promiješamo sok odlimunasa medom, senfom, solju i paprom, pa dodamo maslinovo ulje.
Serviranje
Umak dodamo u salatu i sve skupa oprezno promiješamo. Salatu dijelimo na porcije i prije posluživanja ukrasimo s komadima rajčica i sitno nasjeckanim vlascem.