
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 pakovanja pakovanje | Tijesta za pizzu Tijesto za pizzu | ||
0,5 žličice žličica | Bosiljka Bosiljak | ||
100 ml ml | Pasirane rajčice Pasirana rajčica | ||
0,5 žličice žličica | Origana Origano | ||
200 g g | Kobasica od divljači Kobasica od divljači | ||
200 g g | Mozzarelle Mozzarella | ||
1 kom kom | Jaja Jaje | ||
Peršina
Peršin (po želji) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listStromboli
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
Prije svega upalite pećnicu i zagrijte ju na 180 stupnjeva. Raširite tijesto i po njemu rasporedite umak od rajčice te bosiljak i origano, pripazite da ostavite oko 1-2 cm prazno sa svake strane. Kobasicu narežite tanko te rasporedite po umaku od rajčice, dodajte naribanu mozzarelu (ostavite malo za pospipanje na kraju) . Zarolajte tijesto i pritisnite krajeve kako nadjev ne bi iscurio. Papir za pečenje stavite u posudu za pečenje te na njega položite tijesto. Razmutite jaje te premažite tijesto, pospite s ostatkom sira i sitno sjeckanim peršinom te pecite 18-20 minuta. Poslužiti toplo.