Stromboli

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

1 pakovanja pakovanje Tijesta za pizzu Tijesto za pizzu
0,5 žličice žličica Bosiljka Bosiljak
100 ml ml Pasirane rajčice Pasirana rajčica
0,5 žličice žličica Origana Origano
200 g g Kobasica od divljači Kobasica od divljači
200 g g Mozzarelle Mozzarella
1 kom kom Jaja Jaje
Peršina Peršin
po želji

Stromboli

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

Podijeli recept
0:30 min
(0)

Priprema

Priprema:

Prije svega upalite pećnicu i zagrijte ju na 180 stupnjeva. Raširite tijesto i po njemu rasporedite umak od rajčice te bosiljak i origano, pripazite da ostavite oko 1-2 cm prazno sa svake strane. Kobasicu narežite tanko te rasporedite po umaku od rajčice, dodajte naribanu mozzarelu (ostavite malo za pospipanje na kraju) . Zarolajte tijesto i pritisnite krajeve kako nadjev ne bi iscurio. Papir za pečenje stavite u posudu za pečenje te na njega položite tijesto. Razmutite jaje te premažite tijesto, pospite s ostatkom sira i sitno sjeckanim peršinom te pecite 18-20 minuta. Poslužiti toplo.