
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
450 g g | Svinjska buta
Svinjski but (odresci) | ||
150 g g | Ljubičasti luk Ljubičasti luk | ||
1 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | ||
100 g g | Kobasice za pečenje Kobasica za pečenje | ||
400 g g | Pelati rajčica Pelati rajčica | ||
40 g g | Crnih maslina Crna maslina | ||
100 ml ml | Crnoga vina Crno vino | ||
Rukole
Rukola (po želji) | |||
Maslinova ulja
Maslinovo ulje (po želji) | |||
Soli Sol | |||
Papra Papar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSvinjski but na španjolski
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.U duboku tavu stavite dinstati sitno sjeckani ljubičasti luk. Kada luk postane proziran, dodajte mu sitno sjeckani češnjak i meso iz oguljene kobasice za pečenje. Nakon što meso izgubi boju, prelijte ga vinom, dodajte pelati rajčice i crne masline. Pustite umak da zavrije, začinite ga i prebacite u duboku vatrostalnu posudu te stavite u pećnicu. Za to vrijeme u tavi na naglo prepržite odreske svinjskog buta, da dobiju koru s obje strane. Zapečene odreske posložite u vatrostalnu posudu s unaprijed ispečenim umakom od rajčice i kobasica. Sve zajedno pecite još15 minuta.Poslužite toplo uz salatu od rikole.