
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
450 g g | Svinjska buta
Svinjski but (odresci) | |
150 g g | Ljubičasti luk Ljubičasti luk | |
1 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | |
100 g g | Kobasice za pečenje Kobasica za pečenje | |
400 g g | Pelati rajčica Pelati rajčica | |
40 g g | Crnih maslina Crna maslina | |
100 ml ml | Crnoga vina Crno vino | |
Rukole
Rukola (po želji) | ||
Maslinova ulja
Maslinovo ulje (po želji) | ||
Soli Sol | ||
Papra Papar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSvinjski but na španjolski
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.U duboku tavu stavite dinstati sitno sjeckani ljubičasti luk. Kada luk postane proziran, dodajte mu sitno sjeckani češnjak i meso iz oguljene kobasice za pečenje. Nakon što meso izgubi boju, prelijte ga vinom, dodajte pelati rajčice i crne masline. Pustite umak da zavrije, začinite ga i prebacite u duboku vatrostalnu posudu te stavite u pećnicu. Za to vrijeme u tavi na naglo prepržite odreske svinjskog buta, da dobiju koru s obje strane. Zapečene odreske posložite u vatrostalnu posudu s unaprijed ispečenim umakom od rajčice i kobasica. Sve zajedno pecite još15 minuta.Poslužite toplo uz salatu od rikole.