
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
100 g g | Gorgonzola Gorgonzola | ||
400 g g | Mrkve Mrkva | ||
100 g g | Maslaca Maslac | ||
2 dl dl | Vode Voda | ||
1 žlice žlica | Cvjetnoga meda Cvjetni med | ||
200 ml ml | Vrhnja za kuhanje Vrhnje za kuhanje | ||
Papra
Papar (po želji) | |||
Soli
Sol (krupna) | |||
600 g g | Svinjetine Svinjetina |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSvinjski kare bez kostiju u umaku od gorgonzole s mrkvom
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Za prilog mrkvu nasjeckamo na tanje kolutiće i popržimo ju na maslacu, dodamo žlicu i meda pa kratko prodinstamo. Mrkvu na kraju podlijemo gaziranom vodom i kuhamo dok mrkva ne omekša. Meso začinimo po ukusu te ga ispržimo na maslacu, dodamo vrhnje za kuhanje i gorgonzolu pa na laganoj vatri kuhamo dok ne postane kremasto. Serviramo uz Winemakers of Croatia Merlot.