Više za vas!
Svinjski kare bez kostiju u umaku od gorgonzole s mrkvom

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

100 g g Gorgonzola Gorgonzola
400 g g Mrkve Mrkva
100 g g Maslaca Maslac
2 dl dl Vode Voda
1 žlice žlica Cvjetnoga meda Cvjetni med
200 ml ml Vrhnja za kuhanje Vrhnje za kuhanje
Papra Papar
(po želji)
Soli Sol
(krupna)
600 g g Svinjetine Svinjetina

Svinjski kare bez kostiju u umaku od gorgonzole s mrkvom

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

30 min
(69)

Priprema

Za prilog mrkvu nasjeckamo na tanje kolutiće i popržimo ju na maslacu, dodamo žlicu i meda pa kratko prodinstamo. Mrkvu na kraju podlijemo gaziranom vodom i kuhamo dok mrkva ne omekša. Meso začinimo po ukusu te ga ispržimo na maslacu, dodamo vrhnje za kuhanje i gorgonzolu pa na laganoj vatri kuhamo dok ne postane kremasto. Serviramo uz Winemakers of Croatia Merlot.