
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 kom kom | Tuna odreska Tuna odrezak | ||
8 kom kom | Tortilje Tortilje | ||
1 žlice žlica | Maslinova ulja Maslinovo ulje | ||
2 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | ||
1 kom kom | Naranče Naranča | ||
2 žlice žlica | Peršina
Peršin (svježi) | ||
1 žličice žličica | Đumbira
Đumbir (svježi, naribani) | ||
5 zrna zrno | Papra Papar | ||
1 kom kom | Avokada Avokado | ||
2 kom kom | Rajčice Rajčica | ||
1 kom kom | Ljubičasti luk Ljubičasti luk | ||
1 kom kom | Manga Mango | ||
50 ml ml | Soja umaka Soja umak |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTuna tacosi
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
U posudu stavite soja umak, maslinovo ulje, sok jedne naranče i malo korice, protisnuti češnjak, đumbir, peršin i papar u zrnu. Položite tunu u marinadu, pokrijte prozirnom folijom i stavite u hladnjak na 2 sata. Nakon što je tuna upila okuse I mirise ispecite je na grill tavi, 3-4 minute sa svake strane, ovisno kakav stupanj pečenosti preferirate.Stavite tunu na dasku i ostavite da odmori 5 minuta. Od avokada, rajčice, luka i manga napravite pikantnu salsu. Sve sitno nasjeckajte i pomiješajte uz dodatak malo maslinovog ulja i octa. Tortilje zagrijte na tavi, stavite 3 pune žlice salse, tunu narežite na trakice i položite na salsu. Poslužiti odmah uz umak po želji.