
Recept je dodan u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je uklonjen iz omiljenih
Prikaži omiljeneDogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo
Sastojci
1 kom kom | Tuna odreska Tuna odrezak | |
8 kom kom | Tortilje Tortilje | |
1 žlice žlica | Maslinova ulja Maslinovo ulje | |
2 režnja režanj | Češnjaka Češnjak | |
1 kom kom | Naranče Naranča | |
2 žlice žlica | Peršina
Peršin (svježi) | |
1 žličice žličica | Đumbira
Đumbir (svježi, naribani) | |
5 zrna zrno | Papra Papar | |
1 kom kom | Avokada Avokado | |
2 kom kom | Rajčice Rajčica | |
1 kom kom | Ljubičasti luk Ljubičasti luk | |
1 kom kom | Manga Mango | |
50 ml ml | Soja umaka Soja umak |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTuna tacosi
Recept vam se sviđa
Recept vam se ne sviđa
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo
Priprema
Priprema:
U posudu stavite soja umak, maslinovo ulje, sok jedne naranče i malo korice, protisnuti češnjak, đumbir, peršin i papar u zrnu. Položite tunu u marinadu, pokrijte prozirnom folijom i stavite u hladnjak na 2 sata. Nakon što je tuna upila okuse I mirise ispecite je na grill tavi, 3-4 minute sa svake strane, ovisno kakav stupanj pečenosti preferirate.Stavite tunu na dasku i ostavite da odmori 5 minuta. Od avokada, rajčice, luka i manga napravite pikantnu salsu. Sve sitno nasjeckajte i pomiješajte uz dodatak malo maslinovog ulja i octa. Tortilje zagrijte na tavi, stavite 3 pune žlice salse, tunu narežite na trakice i položite na salsu. Poslužiti odmah uz umak po želji.