Više za vas!
Tuna tacosi

Recept je dodan u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je uklonjen iz omiljenih

Prikaži omiljene

Dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovo

Sastojci

1 kom kom Tuna odreska Tuna odrezak
8 kom kom Tortilje Tortilje
1 žlice žlica Maslinova ulja Maslinovo ulje
2 režnja režanj Češnjaka Češnjak
1 kom kom Naranče Naranča
2 žlice žlica Peršina Peršin
(svježi)
1 žličice žličica Đumbira Đumbir
(svježi, naribani)
5 zrna zrno Papra Papar
1 kom kom Avokada Avokado
2 kom kom Rajčice Rajčica
1 kom kom Ljubičasti luk Ljubičasti luk
1 kom kom Manga Mango
50 ml ml Soja umaka Soja umak

Tuna tacosi

Recept vam se sviđa

Recept vam se ne sviđa

Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo

2:30 sati
(4)

Priprema

Priprema:

U posudu stavite soja umak, maslinovo ulje, sok jedne naranče i malo korice, protisnuti češnjak, đumbir, peršin i papar u zrnu. Položite tunu u marinadu, pokrijte prozirnom folijom i stavite u hladnjak na 2 sata. Nakon što je tuna upila okuse I mirise ispecite je na grill tavi, 3-4 minute sa svake strane, ovisno kakav stupanj pečenosti preferirate.Stavite tunu na dasku i ostavite da odmori 5 minuta. Od avokada, rajčice, luka i manga napravite pikantnu salsu. Sve sitno nasjeckajte i pomiješajte uz dodatak malo maslinovog ulja i octa. Tortilje zagrijte na tavi, stavite 3 pune žlice salse, tunu narežite na trakice i položite na salsu. Poslužiti odmah uz umak po želji.